Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2022. Szeptember 28. Szerda, Vencel
   
RÓLUNK
DÍJAINK
DÍJAZOTTAK
TÁMOGATÓI SZINTEK
SAJTÓSZOBA
SZTÁRVILÁG
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
PROGRAMAJÁNLÓ
LUXUS
GASZTRONÓMIA
FASHION
FOTÓ
SZÉPSÉG
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓ - ADATKEZELÉS - SZERZŐI JOG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Interjú Danis Grétával, egy fiatal, tehetséges modellel

Topmodell

Mikor fordult meg először a fejedben a modellkedés? Hogyan kerültél a modell pályára?

Kicsi koromtól mindig szerepeltem és mindenkinek azt mondtam modell leszek,vagy színésznő,de nem hittek nekem. Talán azért nem gondolták,hogy egyszer az leszek,mert nem voltam egy szép kislány. Később persze már nem is beszéltem  senkinek ezekről a vágyaimról,de szerencsés volt velem a sors.....A Valentin Models egyik scoutja,vagyis olyan ember,aki a modelleket keresi.


A családod és a barátaid támogatják a modell karrieredet?

A családom teljes mértékben támogat,rájuk mindig számíthatok,nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel. Tudják mire vagyok képes,megbíznak bennem,biztatnak,vagy visszafognak, mindig amire épp szükségem van. Ők a biztos pont az életemben,bárhol is vagyok. Barátaim most már inkább külföldön élnek és hasonló szakmában tevékenykednek,mint én. Otthoni osztálytársaim sokáig nem is tudtak az egészről és változóan fogadták mikor megtudták.


Danis Gréta Hetényről, mindössze 14 évesen Ázsiában már keresett modell, akit pár hónap alatt 25 különféle divatmagazinnak fotóztak. Mi a sikered titka?

Nehéz kérdés ...akármibe belefogok,én akarok lenni a legjobb, és ennek érdekében mindent megteszek.

Ha például külföldön vagyok sosem járok bulizni,vagy hasonló helyekre...csak teljesen a munkára koncentrálok...hiszem,hogy ebben rejlik a titok.


Az ott tartózkodásod alatt divatmagazin számára fotóztak, reklámfilmben és kampányban szerepeltél, ami új arcként elég nagy megdöbbenést keltett. Hogy telt egy átlagos napod a mesés Ázsiában?

Hosszú és izgalmas napok. Mindennap castingok,vagyis válogatások vagy munka, vagyis fotózás, reklámfilm, kampány . A vasárnapok szabadok. Ilyenkor jut idő városnézésre,tanulásra,ami számomra nagyon fontos,ugyanis a modellkedés mellett is szeretném a kitűnő eredményeimet az iskolában megtartani.Mekkora szerepet játszik életedben a sport, odafigyelsz-e az egészséges táplálkozásra?

Nagyon fontos volt számomra mindig a sport,örökmozgó típus vagyok. Több éven át versenyszerűen úsztam,4 éves koromtól lovagolok, stb. Mostanában inkább napi futással tarom karban a testem,valamint lehetőség szerint yogázok. Teljes mértékben az egészséges táplálkozás híve vagyok,és nagyon foglalkoztat ez a téma,minden ezzel kapcsolatos irodalmat szívesen olvasok. Szerintem számos bőrprobléma és más betegség okozója a nem egészséges táplálkozás. Egy modell számára pedig fontos a szép bőr,haj.


Pályatársaid közül, akár hazai, akár külföldi modell, akad-e valaki, akire példaképként tekintesz?

Példaképem úgymond nincs, mindenkiben valami más tetszik ,valami más miatt csodálom,tehát inkább összerakok egy példaképet magamnak ,egy eszményképet.

Talán kiemelném Rajzák Kingát a top 50-ből ,aki szintén szlovákiai magyar lány és elérte,ami csak keveseknek sikerül.


Mi az, amivel a modellkedésen túl szívesen foglalkozol?

Imádok olvasni,szeretem a musicaleket, színházat,verseket.....Szeretem a családommal tölteni a szabadidőmet.


Szerinted mitől egyedi egy modell?    

Egy modell szerintem akkor egyedi,ha más, mint a többiek,tud valami újat ,szokatlant nyújtani. Akár öltözködésben is lehet egy modell egyedi,ami a divatszakmában nagy előny. Lényegében a castingokon meg kell győzni mindenkit,hogy  te vagy a legalkalmasabb a feladatra és hát annyi szép lány van...valamivel tehát fel kell hívni a figyelmet arra,hogy te más vagy. Nem egyszerű dolog,de nagyon izgalmas.


Milyen stílus irányzatot szeretsz a divatban?

Nagyon szeretem az elegáns ,szép dolgokat,de legyen bennük valami érdekes,valami figyelemfelkeltő és mostanában egyre inkább a 60-as, 70-es éveket idéző ruhák keltik fel az érdeklődésem.


Kedvenc külföldi divatterveződ?

Talán Louis Vuitton,ha nevet kell mondanom.


Mik a jövőbeni terveid, mit szeretnél elérni?

Hát, ami a modellkedést illeti szeretnék elismert modell lenni,és persze a top 50-be se lenne rossz bekerülni,ha csak egy napra is.:D,de mindenesetre már most szerencsésnek érzem magam,hogy valami olyasmit csinálhatok,aminek minden percét élvezem. Imádom a fotózásokat,élvezem mikor a kifutón végigvonulok...


Szeretem,ha a munka végén elégedettek velem,számomra ezek nagyon fontos dolgok és ezektől vagyok nagyon boldog. Hogy mit hoz a jövő, azt nem tudhatom,ha nem is ebben, valami másban remélem kiteljesedhetek. Egyenlőre a modellkedésnek minden percét élvezem és mindent megteszek annak érdekében,hogy mindig jobb legyek.
Köszönöm szépen az interjút, sok sikert kíván a továbbiakban is a Citistar csapata!


                                                                                                                                     Németh Imrenyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Sztárok- Pinocchio
Photoshop trükkök
Velünk pörög az élet!
David Finnegan
David Finnegan és a csapata 6 Sense  széles körű tapasztalattal, vizuálisan hatásos életmód képeket készít.
Interjú Strammer Zsaklin modellel, fotóssal
Exkluzív interjú
Interjú Bognár Tamás FIFA játékvezetővel

Exkluzív interjú

Heidi Blair Montag
Heidi Blair Montag amerikai valóságshow-sztár
Lord együttes

Interjú a Lord együttessel

Citistar Selencion 2010
Citistar Selencion 2010 díjazottak
Interjú Sebestyén Gáborral, a Szombathelyi Haladás Fan törzsszurkolójával
Interjú Sebestyén Gáborral, a Citistar Selencion díjas  Haladás Fan törzsszurkolóval
Interjú Horacsek Ági sminkmesterrel

Exkluzív interjú

Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.