Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2019. Október 21. Hétfő, Orsolya
   
SZAKMAI ELIT DÍJÁTADÓ
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2019
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2018
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2017
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2016
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2015
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2014
KITÜNTETÉSEK - DÍJAK 2013
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
SZAKMAI ELIT KARRIER PLUSZ
GASZTRONÓMIA
FASHION
SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG
FOTÓ
SZAKMAI ELIT ÉLETMÓD PROGRAM
MÉDIAAJÁNLAT

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Interjú Nagy Margit természetgyógyásszal, nyirokterapeutával

Interjú Nagy Margit természetgyógyásszal, nyirokterapeutával

Mutatkozzon be pár szóval, mit kell Önről tudni?

Nagy Margit vagyok. 2002. december 2. óta természetgyógyász, reflexológus, nyirokterapeuta, theta healing konzulensként segítek a hozzám forduló embereknek az egészségük megtartásában és a problémáik megoldásában.  Debrecenben élek, két lányom és három gyönyörű unokám van. Jelenleg egyedül élek és így teljesen a hivatásomnak tudom szentelni magam.


Mikor döntötte el, hogy ezt szeretné csinálni?

Az elhatározás akkor született meg bennem, amikor azt tapasztaltam, hogy az emberek egyre betegebbek és az orvosi kezelések ellenére sem gyógyulnak meg. Egész életemben az volt az elsődleges célom, hogy segítsek az embereknek. Ebben a szellemben nevelkedtem és ez vezetett oda, hogy elkezdtem tanulni és kutatni azokat a lehetőségeket, amikkel még többet tudok segíteni az emberek egészségének a megtartásában és helyreállításában. Amikor elkezdtem a munkámat, mint reflexológus, nagyon sokat tudtam segíteni azzal a módszerrel is, de a hozzám forduló emberek nagyon sok esetben lábdagadással, ödémával jöttek, aminek a kezeléséhez az a módszer nem adott végeleges megoldást. A Jó Isten segítségével hozzájutottam egy olyan módszerhez, amit akkor még nem tudtam, de most már tudom, hogy nagyon nagy ajándék volt. Megtanulhattam a nyirok drenázs módszert Szilágyi Erzsébettől, aki jelenleg a világ legjobb nyirokmasszőre, hiszen dr. Voddertől tanult személyesen.

Beszélne a nyirokmasszázs céljáról, alapfogásairól? Hogy zajlik egy kezelés?

Nyirokmasszázs célja: a nyirokrendszert mostohagyerekként kezelik, még az orvostársadalom részéről is. A nyirokrendszer a szervezet szemetese, a szervezet megtisztítására szolgál. A 15 év tapasztalata alapján, ha ezzel a módszerrel kezelnénk az embereket, nem lennének betegek és nem alakulna ki a rák.


A kezelés menete. A munkám 99 %-át ez teszi ki. Hozzám azért fordulnak az emberek, mert a nyirokrendszer elzáródott és ezáltal nagyon komoly betegségek alakultak ki. A nyirokrendszer behálózza az egész szervezetet. Így nálam egy kezelés úgy zajlik, hogy a fejtetőtől a kislábujjig az egész rendszert ki kell tisztítani, a felgyülemlett folyadékot eltávolítani, hogy a sejtek újból hozzá tudjanak jutni a táplálékhoz és az oxigénhez. Egy ilyen kezelés után, ami 10 alkalom, a páciensek megfiatalodnak, újjá születnek és általában minden problémájuk elmúlik. Ehhez teszem hozzá a theta healing technikát, ami a lélek megtisztítására szolgál, mert a lelket és a testet nem lehet külön választani, együtt kell kezelni.

Miután ez nem masszázs, hanem drenálás (folyadék eltávolítás), speciális fogásokkal történik a kezelés.

Melyek a leggyakoribb problémák, amelyekkel felkeresik?

Erre a kezelésre szinte mindenkinek szüksége van, hiszen a szervezetben folyamatosan felgyűlik a méreganyag, a mai mozgásszegény életmódban a nyirokrendszer nem működik, ödémák alakulnak ki. Szinte minden betegségnek ez az oka.


Mondana három tanácsot, amelyek feltétlenül szükségeltetnek a harmonikus mindennapokhoz?

Tanácsaim: tartsák tisztán a testüket és a lelküket. Test-lélek-szellem harmóniában kell, hogy legyen ahhoz hogy egészségesek legyünk. Ehhez szükséges a gondolkodásunkra való odafigyelés, hogy mindig mindennek a jó oldalát nézzük, vegyük észre a szépet és a feltétel nélküli szeretet gyakoroljuk az életünkben. Táplálkozásunkra figyeljünk oda, kevesebb húst együnk, több zöldséget és kerüljük az édességet. Miután mindennek a stressz az oka, próbáljuk meg kezelni, mindenki az ő számára a legoptimálisabb módon.

Amikor nem dolgozik, akkor mivel szereti eltölteni a szabadidejét?

A szabadidőmet a családommal, az unokáimmal szeretetben töltöm. Ezen kívül találkozókat szervezek a tanítványaim részére. 2016-ban elkezdtem a nyirokmasszázs oktatását, miután nagyon nagy szükség van a munkánkra, sok-sok nyirokmasszőrre.

Évente szervezek dinnyetábort. Ez is azt a célt szolgálja, hogy felhívjam a figyelmet és megmutassam az embereknek, hogy hogyan tudják kitisztítani a szervezetüket. Három napig csak dinnyét eszünk, aminek nagyon nagy vese és vértisztító hatása van. Három négy kilogramm mínusz!


Milyen általános jó tanáccsal tudná ellátni az olvasókat?

Iktasson be mindenki évente minimum egyszer, tavasszal egy tisztító kúrát, nyirokmasszázzsal együtt. Megtapasztalja a sok jótékony hatását. Megfiatalodik, kitisztul a szervezete és elengedi lelkileg is a régi problémákat, ami már nem a fejlődését szolgálja.

Hol lehet Önt elérni, ha valaki kedvet kapott a nyirokmasszázshoz?

Nagy Margit, Debrecen, Bethlen u. 33. tel.: 30/313-6438

Köszönöm a hasznos tanácsokat és a válaszokat, további sok sikert kívánok a munkájához!

Köszönöm a lehetőséget, hogy felhívhattam a figyelmüket az embereknek erre a nagyon fontos rendszerre és a karbantartására. Ugyanis ennek a rendszernek a karbantartása a kézi nyirokdrenálással történik. 17 éve szájhagyomány útján működök. Nagyon sok vendégem úgy ajánl engem, hogy ha Margóhoz nem járnék már nem élnék. A Margó masszázsától teherbe lehet esni, ilyen szlogenekkel illetnek a vendégeim, babacsináló Margó ugyanis ez a masszázs a gyermekáldáshoz is nagy segítség.Központi adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Interjú Markács Rózsával, a Naturisták Magyarországi Szövetségének (NAMASZ) főtitkárával

Tervezett naturista programok 2010

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrósio, brazil szupermodell 1981 április 11-én született Erechimben, Rio Grande do Sul tartományban.
Jordan Carver legújabb fotói
Vegyünk egy pillantást Jordan Carver legújabb képeire.
Citistar Selencion 2010
Képek a díjazottakról
Belmondo együttes
Interjú a Belmondo együttessel
Interjú Sebestyén Gáborral, a Szombathelyi Haladás Fan törzsszurkolójával
Interjú Sebestyén Gáborral, a Citistar Selencion díjas  Haladás Fan törzsszurkolóval
Interjú Polgár Ildikóval, a 2008-as év Miss Hungary győztesével
Szépségkirálynő
Interjú Balla Viviennel, egy kiváló fiatal magyar divatfotóssal.
Exkluzív interjú
Justin Price
Justin Price's Photos
Imogen Thomas bikinis képei
Imogen Mary Thomas, brit színésznő, modell, szépségkirálynő és valóságshow szereplő.
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.