Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2022. Szeptember 28. Szerda, Vencel
   
RÓLUNK
DÍJAINK
DÍJAZOTTAK
TÁMOGATÓI SZINTEK
SAJTÓSZOBA
Események
Társadalmi felelősségvállalás
Videótár
SZTÁRVILÁG
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
PROGRAMAJÁNLÓ
LUXUS
GASZTRONÓMIA
FASHION
FOTÓ
SZÉPSÉG
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓ - ADATKEZELÉS - SZERZŐI JOG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

Társadalmi felelősségvállalás


Jótékony célú adományozási program

Szakmai Elit díjátadó gála gazdasági súlyához méltó társadalmi szerepvállalásra törekszik, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a jótékony célú adományozási programok létrehozását és ezek sikeres megvalósítását. Célunk a fiatal tehetségek, sikeres sportolók, művészek, szakemberek elindítása, továbblépéshez szükséges körülmények, megfelelő eszközök, utazáshoz szükséges anyagi források biztosítása egy közös cél érdekében.

Kiknek segítettünk eddig:

Katolikus Karitász Adományvonal Nardai gyerektábor

Táboroztatás: Célunk: Olyan családok gyermekei számára is elérhetővé tenni a táborozás élményének megtapasztalását, amelyek önerőből nem tudnák finanszírozni illetve utazáshoz szükséges anyagi források biztosítása egy közös cél érdekében.

Közösség a társadalmi felelősségvállalás:

Vörösiszap-katasztrófában sérült családoknak a katasztrófa első napjaiban nyújtott gyorssegély konzervekből, mosószerből, tisztálkodó szerekből és alapvető élelmiszerekből állt. A térség vörösiszaptól való megtisztításának ideje alatt az adományok osztása folyamatosan zajlottak Devecseren és Kolontáron.

Támogatjuk a körmendi Lions Klub-ot. Két életmentő berendezéssel gazdagodott a körmendi mentőállomás. Az infúziós pumpát és a motoros szívót dokkoló állomásokkal együtt a körmendi Lions Klub vásárolta. A két eszköz több mint egymillió forintba került és óriási segítséget jelent, hiszen a mentők nagy területet látnak el, hozzájuk tartozik a körmendi, az őrségi és a vasvári térség is.

Karitatív programjaink

S.O.S. partikat szerveztünk Völgyi Martinért. Az ötéves kisfiú a terhesség 29. hetében jött világra, születésekor oxigénhiányos állapot lépett fel: csecsemőkori agyi bénulást szenvedett. A járásért és a beszédközpontért felelős agyi sejtjei haltak el. A világhírű kijevi klinika professzora őssejtbeültetést javasolt, az összeget a család ásványvizes és üdítőitalos kupakok gyűjtésével a partik bevételével sikerült  hozzájárulnunk gyógykezeléséhez.

Máltai szeretet szolgálat a december 14. és 19. között rendezett karitatív programban Spar és Interspar áruházaknál tartós élelmiszerekkel segítséget nyújtunk a rászorulóknak.

Támogatjuk minden évben a MikulásGyárat. A MikulásGyárba elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot, édességet visszünk adományként.


Szakmai Elit díjátadó gála kiemelt támogatója minden évben a MikulásGyárnak
Hivatalos MikulásGyár-gyűjtőpontok:
- Millenáris Park
- a bevásárlóközpontok közül egyedüliként a Lurdy Ház
- országszerte a legtöbb posta

A MikulásGyár a Millenáris Parkban 2018. november 30. és december 21. között, naponta 9 és 21 óra között várja az adományokat, a Lurdy Házban 10 és 19 óra között.

Tunyogi Gyógyító Játszóház Alapítványt a sérült gyermekek rehabilitációs programját támogatja a Szakmai Elit jótékonysági díjátadó


Kiemelten támogatjuk a rehabilitációs programon belül Rioux Brunót! Kupakgyűjtés is elindult, már 1 tonnánál tart a gyűjtés.


Sérült gyermekek fejlesztése játékterápiával

Mi a Tunyogi Gyógyító Játékterápia? (TGYJ)

A gyógyító játékterápia alkalmas arra, hogy központi idegrendszeri és genetikai károsodott csecsemők és gyermekek korai fejlesztését eredményesen ellássa. A TGYJ alkalmazása kiemelt eredményeket mutat a koraszülött csecsemők és az egész testre kierjedő tónustalansággal (generalizált hypothonia) született csecsemőknél és gyermekeknél. A több éves tapasztalat, hogy a koraszülött gyermekeknél a TGYJ alkalmazása az iskolai előmenetelben is kiemelt tanulási eredményeket hozott. Minden esetben a terápia a szülők közvetlen együttműködésével történik. A korán elkezdett fejlesztések hozhatják meg a legjobb eredményt. Gyermekének napok, hetek is számítanak, ne gondolja azt, hogy „majd úgyis kinövi”. A korai fejlesztés a későbbi életminőségét nagyban befolyásolhatja.Központi adminiszrátor


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Interjú Márkus Erzsébet olimpiai ezüstérmes súlyemelővel

Exkluzív interjú

Interjú Domján Diana modellel
Interjú Domján Diana modellel.
Interjú Polgár Ildikóval, a 2008-as év Miss Hungary győztesével
Szépségkirálynő
Interjú Balla Viviennel, egy kiváló fiatal magyar divatfotóssal.
Exkluzív interjú
Interjú Kirschner Anna fotóssal, az Anna Kirschner Photostudio vezetőjével
Interjú Kirschner Anna fotóssal, az Anna Kirschner Photostudio vezetőjével
A Victoria
A Victoria's Secret gyönyörű modellje, Candice Swanepoel
Állati jó
Photoshop
Interjú Dj Bruckmann Balázzsal, a Magyar Diszkósok Érdekvédelmi Szövetségének elnökével
Exkluzív interjú
Interjú Markács Rózsával, a Naturisták Magyarországi Szövetségének (NAMASZ) főtitkárával

Tervezett naturista programok 2010

Tóth Gabi

Fiatal, tehetséges énekesnővel Tóth Gabival beszélgettünk.

Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.