Belépés Regisztráció | Elfelejtett jelszó
2021. Október 19. Kedd, Nándor
   
RÓLUNK
DÍJAINK
DÍJAZOTTAK
TÁMOGATÓI SZINTEK
SAJTÓSZOBA
SZTÁRVILÁG
EXKLUZÍV INTERJÚK
PR CÉGBEMUTATÓ
PROGRAMAJÁNLÓ
LUXUS
GASZTRONÓMIA
FASHION
FOTÓ
SZÉPSÉG
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓ - ADATKEZELÉS - SZERZŐI JOG

CINESTAR - A CITISTAR.HU videogaléria
a Videótartalmak feltöltése folyamatban, a galéria hamarosan indul...

A borotválkozás művészete: az igazi luxus a kis pillanatokban rejlik

Több mint három éves kutatás folyik a Gillette új borotvájával kapcsolatban: A fűtött borotva luxus borotválkozási élményt nyújt a fűtött hőcsíknak köszönhetően.

A világ lakosságának körülbelül fele borotvát használ többé-kevésbé rendszeresen az arcszőrzet kezelésére. Ha nem csak borotválkozásra vágyik, a Gillette fűtött borotva a napi rituálét wellness pillanattá varázsolja. A fűtött hőcsíknak köszönhetően a borotválkozás fényűző élménnyé válik.

Több mint három év kutatás és fejlesztés a németországi Kronbergben, az elektromechanika globális innovációs és kompetencia központjában, valamint egy körülbelül 40 szakértőből álló csapat áll az innovatív termék mögött, amelyet januárban a Las Vegas-i Consumer Electronics Show (CES) közönségdíjával tüntettek ki.


A fűtött borotva szíve a borotva pengefejében lévő fűtött csík. Egy gombnyomással pillanatok alatt akár 43, akár 50 fokra melegszik, fényűző, meleg érzetet keltve a bőrben.

A melegség mindig fontos szerepet játszik a borotválkozásban: a fodrászok évszázadok óta kényeztetik vásárlóikat meleg törülközőkkel, mielőtt a pengét használnák a bőr rugalmasságára, a haj puhítására és a pórusok kinyitására. Ez a borotválkozást nemcsak a jó közérzet pihentetővé teszi, hanem optimálisan felkészíti a bőrt és a szakállszőrt is a folyamatra. Ez megkönnyíti a borotválkozást és jobb az eredmény. A legtöbb férfi ezt is tudja: Gillette fogyasztói kutatásai szerint a nedvesen borotválkozó férfiak 54 százaléka borotválkozás előtt forró víz alatt tartja borotváját. 25 százaléka borotválkozik közvetlenül a zuhany alatt, 37 százaléka közvetlenül utána.

A borotválkozás sokkal több lehet, mint a reggeli meló: miért nem kezdi a napot egy kis kényeztetéssel? Ha egy wellness egységgel kezdi a napot a saját fürdőszobájában, akkor nyugodtabban várhatja az előttünk álló kihívásokat. Mert: A luxus gyakran a mindennapi élet apróságaiban rejlik.

Az innovatív hőfunkció mellett a fűtött borotva kiemelkedő borotválkozási eredményt kínál a Gillette lapáttechnológiának köszönhetően: A szakáll növekedését öt pengével kezelik. A Flexdisc technológiájú borotvafej úgy lett kialakítva, hogy alkalmazkodjon az arc egyedi alakjához, és ezáltal lehetővé teszi a pontos borotválást, amely minden bajuszt lefed - még az orrlyukak körüli vagy a nehezen hozzáférhető száj körül is. A fűtött borotva vízálló is, így a zuhany alatt is gond nélkül használható.

Egy borotva még soha nem nézett ki ilyen jól. Az indítókészlet borotvával, töltőállomással és 2 penge csomaggal kapható 239 CHF áron.Központi adminiszrátor (www.citistar.hu)


nyomtatható változat nyomtatható változat ajánlás e-mailben ajánlás e-mailben ugrás a lap tetejére ugrás a lap tetejére
 
Hírek Fórumok Szavazások  
Csak egy kis photoshop
Alekosz "alsót" a parlamentbe
Olcsóbbak lettek a topmodellek
Velünk pörög az élet!
Interjú Muraközy Adrienn modellel
Exkluzív interjú
Interjú Kattra Imrével, az etyeki Kattra pincészet borászával
Kiváló magyar borász - Ezúttal egy nagyszerű etyeki borászt, Kattra Imrét mutatnánk be.
Belmondo együttes
Interjú a Belmondo együttessel
David Finnegan
David Finnegan és a csapata 6 Sense  széles körű tapasztalattal, vizuálisan hatásos életmód képeket készít.
Timea Majorova többszörös világbajnok fitneszmodell
A Citistar-t az a megtiszteltetés érte,
Rozgonyi István - Bodrogkeresztúri Rozgonyi pincészet
Kiváló magyar borász - Interjú Rozgonyi Istvánnal, a bodrogkeresztúri Rozgonyi pincészet borászával
Állati jó
Photoshop
Legyen a kezdőlapom | Hozzáadás a kedvencekhez | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Felhasználási feltételek | Szerzői jogok
Copyright © 2008. Citistar. - All rights reserved.